۱۱ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۲

صابری خبر داد:

بیمارستان نیکشهر بزودی به بهره برداری می رسد

بیمارستان نیکشهر بزودی به بهره برداری می رسد

زاهدان-خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه بیمارستان نیکشهر بزودی به بهره بردار ی می رسد گفت: در حال حاضر تمامی تجهیزات مورد نیاز بخش های این بیمارستان خریداری و نصب شده است.

اسحق علی صابری در گفتگو با مهر اظهار داشت: احداث بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان نیکشهر از مصوبات سفر نخست رییس جمهور به استان سیستان و بلوچستان است که در سفر دوم هیات دولت به منطقه تامین اعتبارشد.
وی افزود: عملیات اجرایی احداث این بیمارستان از سال 88 در زمینی به مساحت هفت هکتار با زیربنای 7 هزار و 466 مترمربع اغاز شد که تا کنون 129 میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده است.

وی افزود: بیمارستان 64 تختخوابی نیکشهر دارای چهار طبقه و دارای بخش های داخلی جراحی، زنان و زایمان ، آی. سی .یو، سی. سی .یو، اورژانس، رادیولوژی، ارتوپدی، آزمایشگاه، بخش اطفال و سوختگی است.

صابری با بیان اینکه احداث و تجهیز این بیمارستان بیش از 98 درصد پیشرفت داشته است ادامه داد: برای خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز در بخش های این بیمارستان تاکنون مبلغ 35 میلیارد ریال هزینه شده است.

کد مطلب 2088418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha